Alla som älskar havet vet om detta!

 
Alla som älskar havet och tex surfa och vara i friheten ser vad som håller på att hända. Haven är inte oändliga ty vi kan och bör inte använda havet som en soptunna, naturen och havet är så mycket mera värda. Här jag jobbar på Krinova i Kristianstad, finns det företag av många olika former. Till exempel min vänninas webbföretag, och alpacka företag, som jag arbetstränar hos som front end uvecklare. Många företag har en social och nyttig idé med sina projekt. Speciellt bra är de företagen som är transparenta.
 
Här finns också en kille som verkligen brinner för surfning och att rengöra haven, från plast. Jannes företag heter: www.revolwe.com  och handlar om att återanvända plast och skapa nya fina surfingprodukter av gammal utslängd plast och pet flaskor.
 
Sedan många år tillbaka har jag bloggat om ekologiskt kosmetika, som det hette på den tiden. Nu heter det ju vegansmink. Jag insåg att förutom försäljningen så behövde jag en kreativ hemsida som bekräftar att vi inte kan använda råoljeprodukter i våra krämer. Sen insåg jag att problemet vart större. Vi använder råolja och plast helt i onödan, därför att det finns faktiskt alternativ. Det handlar om en fredsintention, att sluta förstöra Planeten men också sluta kriga för råolja och gas.
 
Därför startade jag mineralolja.info Hemsidan mineralolja.info ser fördjävlig ut för närvarande men jag kommer ändra den så den är mera "flashy". Men det spelar ingen roll. Vi måste rädda havet och vi måste göra det nu. Alla som älskar havet vet om detta.
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Zao Vegan Makeup till Julen 2018

Nu har det kommit ännu fler nya härliga färger från Zao Makeup och jag har definitivt beställt den här paletten med ögongskuggor som är glittriga. Det finns en palett med tio ögonskuggor som är lite mattare, men nu till jul blir det ju fint med mycket pigment och star dust. Jag älskar verkligen Zao Makeup. Vill ni handla så köp från www.ecochic.se
med rabattkoden: SWE000022 
 
Allmänt, Beauty School Dropout, Eco Magazine, Ecoliscious, Eko Reko, Ekologiskt är Logiskt, Makeup Your Mind Eco Magazine, Vegan Makeup, Zao Vegan Makeup | Tankar om veganism, greeneco, vegan, vegansmink | | Kommentera |

God Jul från Fontänhuset!

 
Jag skulle vilja hälsa er så välkomna till min blogg och fontänhuset som är huset där man får vara den man är med eller utan psykisk (o)hälsa! Jag tycker i allmänhet det har blivit öppnare att prata om psykisk (o)hälsa då många far illa med F Kassan och diverse instanser som tvingar en till saker som man inte vill. På fontänhuset delar vi glädje och sorg. Ibland kan det vara någon som är ledsen, då finns det alltid antingen personal eller andra brukare som "jobbar" där, som tex sitter i kjosken, eller hjälper till med maten som vi själva odlar tex. Det finns alltid en vänskaplig hand, vem du än är. Vi skiljer inte på människor och människor, vi är alla lika värda och jobbar för ett gemensamt syfte: Att försöka må bra, eller bättre. Kom och besök oss på Kävlingegatan 15 i Lund. Det är helt ok att ha en bruten arm, då borde det vara helt ok att ha en bruten själ. Vi som är stigmatiserade med psykisk (o)hälsa är inte sämre för det! 
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp