Alla som älskar havet vet om detta!

 
Alla som älskar havet och tex surfa och vara i friheten ser vad som håller på att hända. Haven är inte oändliga ty vi kan och bör inte använda havet som en soptunna, naturen och havet är så mycket mera värda. Här jag jobbar på Krinova i Kristianstad, finns det företag av många olika former. Till exempel min vänninas webbföretag, och alpacka företag, som jag arbetstränar hos som front end uvecklare. Många företag har en social och nyttig idé med sina projekt. Speciellt bra är de företagen som är transparenta.
 
Här finns också en kille som verkligen brinner för surfning och att rengöra haven, från plast. Jannes företag heter: www.revolwe.com  och handlar om att återanvända plast och skapa nya fina surfingprodukter av gammal utslängd plast och pet flaskor.
 
Sedan många år tillbaka har jag bloggat om ekologiskt kosmetika, som det hette på den tiden. Nu heter det ju vegansmink. Jag insåg att förutom försäljningen så behövde jag en kreativ hemsida som bekräftar att vi inte kan använda råoljeprodukter i våra krämer. Sen insåg jag att problemet vart större. Vi använder råolja och plast helt i onödan, därför att det finns faktiskt alternativ. Det handlar om en fredsintention, att sluta förstöra Planeten men också sluta kriga för råolja och gas.
 
Därför startade jag mineralolja.info Hemsidan mineralolja.info ser fördjävlig ut för närvarande men jag kommer ändra den så den är mera "flashy". Men det spelar ingen roll. Vi måste rädda havet och vi måste göra det nu. Alla som älskar havet vet om detta.
 
 
 
Allmänt | |
Upp