Om hur det egentligen är!

 

 

Jo, jag ville förklara en del saker som jag brukar bli missförstådd för. Det med att jag tar plats har inget med att jag är elak att göra. Många människor går i olika "våga vara dig själv", kurser. Jag tycker det i princip borde vara onödigt eftersom alla borde kunna vara sig själva utan en massa kurser. Men så är inte verkligheten för dessa kurser faktiskt behövs.

 

Många känner sig nedtryckta och måste våga lyfta sig själva. Jag tar plats, jag är högljudd, jag säger det jag reflekterar och jag ber inte om lov för min existens. Det gör jag för jag tycker flera borde våga vara mera sig själva. Nu har jag dock inte blivit en förebild, utan tvärt om så finns det en hel del personer som dömer utifrån saker de inte vet: Tex min önskan om att flera vågade vara sig själva. Som jag vågar. Det är från din födsel din rättighet att leva det liv du vill leva, och inte vad du blir tillsagd.

 

Tex det med en mentor på Malmö Högskola som sade reflektion är totalt förbjudet om man inte är PHD. Det stämmer inte, det är inte bara rika och akademiker som får reflektera! Det är från din födseln din rättighet att använda skallen för att komma på bra lösningar! Vi lever ju i ett IT samhälle! Varför skulle jag om jag läst (tog inga poäng men ändå) interaktiv design, då måste du VERKLIGEN tänka till. Man kan inte platta ner sig själv från början! Det gör alla andra redan! Det är från din födsel din rättighet att ingen ska trycka ner dig! Det är från din födelse rättighet att leva livet så att kroppen mår bra och du mår bra.

 

Det är egentligen min enda intention med att själv ta plats, säga ifrån mot orättvisor och reflektera själv som jag själv vill. Det är min önskan att flera gjorde så. Men så har vi ju jantelagen, vänd på den, sträck dig om ryggen och säg: Fyfan vad jag är BRA! Ingen annan kommer göra det åt en! Våga lyfta dig själv. Ingen annan kommer göra det åt dig. Gör som jag: Var obekväm, var reflekterande, lita på din instinkt! Våga vara lite mera "JAG". Det är ingen som är elak för att man mår och har det bra. Du är inte elak för att du är snäll mot dig själv.

Allmänt, Beauty School Dropout, Dagens Just sayin, Psyk Bryt | Börja om från Början | |
Upp