Zao Vegan Makeup Bästa

 
Hej jag ville berätta att jag kommer börja jobba med Zao Vegan Makeup vid ett lite senare tillfälle då min hemsida håller på att bytas ut och min domän kommer att börja gälla om två månader, beroende på att jag gjorde en felaktig beställning vid själva beställningen av domänen. Så den kommer börja gälla om några veckor.
 
Jag älskar verkligen Zao och jag vet vi är bästa på många olika sätt. Det finns många hudterapeuter och kosmetologer som säger sig ha hela sanningen om vad som är bra och dåligt. Vad är rätt och vad är fel? Egentligen är frågan rätt okomplicerad, hudvård är logiskt: Det du inte kan äta kan du inte ha på huden. Och det är därför som det är intressant att jobba med ekologiska/veganska märken man kan stå för som är verkligen fina med träförpackningar och fiffigt refillsystem och design med bommulspåsar som är så gulliga. Vill man handla så kan man ladda ner appen "Mina Paket" och beställa på den gamla hemsidan, med rabattkoden SE000022 www.eco-chic.se
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Våra drömmar och mål?

Det handlar inte om att vara perfekt ty även framgångsrika människor kan må dåligt och ifrågasätta vad man gör. Vilka är dina mål i livet?

Jag har som mål att ha disciplin:

05:00 Morgon Meditation
13:00 Lunch Meditation på Jobbet
17:00 Hemkomst: Zonterapi och fotinpackning
19:00 10 minuters Power Walk
21:00 Yoga innan läggdags
22:00 Somna till Meditations Skivor

1. Vilka är era mål? 
2. Vilka åtgärder måste till för att det ska funka?

Mina åtgärder kommer vara att sätta på klockan precis som nallen som åt dunderhonung som hade en vän Skalman med mat och sovklocka, sen gäller det att bänka sig och vänja kroppen till detta. Det tar ca 3-6 månader att få in nya rutiner. Testa! Vilka är era drömmar och mål om där inte fanns någon monetärt problem? Vad skulle du välja i ditt liv då?

 

Allmänt, Drömmar & Mål, Tips från Coachen | Framtiden, Tankar och drömmar, Tips | | Kommentera |

Det finns saker som berör mig

 
 
Det finns många saker som berör mig, som det med hälsa och miljö och genus och konst. Det finns helt enkelt en oas av okända ting i våran värld som är som ett stort Glocalt gemensamt kulturhus, med bilder från hela världen. Bilderna av Johan Lindell fick mig igång med emotioner, känslor. Johans koncept som fotograf är inte pinuppan, det är bilder vi sett och delat många gånger utan att ens lägga vikt vid dem, eller brytt oss så värst.
 
Johan Lindell lyfter fram kvinnor precis som de är, bortom all H&M marknadsföring, vilket jag anser är något helt nytt som inte finns ens hos de som gör "nude art" och kallar vulgär pornografi för olika fina saker som "high fashion nude" osv. Det är så trist. Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker inte Johans bilder är trista. Det tar fram min egna kroppshistoria, hur många gånger har jag blivit illa behandlad sexuellt, som exempel?
 
Hur många gånger har du som tjej stått där och inte kunnat eller vågat säga nej för du tror att du inte får säga nej när det verkligen inuti känns som nej? En del män anser att ett nej är förhandlingsbart, det är det inte! Jag har ägnat skrivsaker i bloggen om sexuella trackasserier och jag vill inte säga att de bilder här är trackasserier, men det är vackert, naket och som det ska vara när det kommer till fotokonst. 
 
Jag har själv varit fotomodell i 10 år ungefär och jag vet det är många som exploaterar kvinnokroppen men detta är en hyllning till kvinnokroppen som jag vet sätter många frågor hos män också, när är det ok att fortsätta, när är det inte ok? Det är många saker som får oss fångade i olika könsroller, och jag anser att säga genus bara tillhör kvinnor, det håller jag inte med, vanliga män lider också under könsroller. Jag ville ju ha med mans-biten också om hur män ser på sina egna könsroller som kanske är mer ett hinder än verklig sexuell frihet.
 
Intresssant det där, vilka tankar får du när du ser bilderna? För mig betyder detta att #metoo inte är slut tjatat ännu iaf, det kommer leva länge så länge som kvinnokroppen förskamligas i H&M kampanjer om ecoliscious som dessutom varit på tapeten med Green Wash, att man våldtagit kvinnor och bränt människobyar för att odla  H&M´s ekologiska märke, man kan dra många paralleller, jag bara säger som jag själv tycker, vad tycker du?
 
Länkar om Johan finner du här: Klicka här
 
Upp