Jag är en obekväm men glad PK-fitta

Som konstnär så kanske man inte behöver leva ett hårt liv. Sociala Medier och den Glocala möjligheterna att kommunisera har gjort det lättare för många människor som är stora tänkare och förebilder. Jag har länge funderat på om jag inte skulle bli konstnär på heltid. Jag skulle bli en jobbig PK-fitta. Eller O-PK-fitta eftersom ingen förstår vad jag står för. 
 
Jag måstes säga en sak om genus: Varför bråkar vi i Sverige om löner och bullshit när kvinnor fucking stenas i arabvärlden? Vad har då min lön för verkligt värde? Jämfört. Jag menar, visst det finns massor med makt i en VAGINA. VAGINANS makt är stor men det gör mig inte till sämre betalt. Det är inte min VAGINA som bestämmer min lön det gör min hjärna och vältalighet och ödmjukhet inför ett arbete som man vill ha.
 
Varför är det inga feminister i Sverige som pratar om hur otrygga vi kvinnor kan vara när det kommer till våldtäkter: En grupp av män som kvaddar en kvinnas kön, kommer undan genom att löjliga ursäkter gäller, som tex, att en kvinna inte kan bli gruppvåldtagen: "Lilla gumman, du har bara EN VAGINA och inte plats för flera penisar". Så illa är det. Här i Sverige har vi kvinnor ingen grundtrygghet mot  våldtäkter. Den enda grundtryggheten är att man vet man inte har någon grundtrygghet. Så blir man inte förvånad om man hamnar i buskaget. 
 
Själv lever jag med skammen om ett sönderrubbat underliv, pga våldtäkter. Och jag vill därför informera om något som i detta fallet känns väldigt viktigt för mina yngre läsare. De sexuella trackasseriernas natur, som handlar om att du som tjej, i en obehaglig situation upplever att du inte kan säga nej. Jag gav tex tillåtelse till en jubel-idiot att göra och fixa mina dreadlocks, det innebar för honom att det var fritt fram att klä av mig helt naken, och massera min kropp som inte ville detta eller hade någon som helst samtycke.
 
Hur det gick med samtyckeslagen har jag ingen aning om. Det är inte intressant, för i verkliga livet kan man inte anmäla våldtäktsmän för de kommer alltid undan med skitförklaringar även om det finns DNA spår men det är som med allt annat: Om du är ett offer för fysisk eller psykisk smärta så kommer du själv tro det var ditt eget fel, och polisen? Vad gör dessa svin? De tycker det är roligt att en kvinna blivit rejält påsatt. Grattis. Välkommen till grottstadiet, hur fan kan man vara funtad att söka hjälp hos polisen, när de själva är sådana sexistiska och rasistiska svin?
 

#metoo, Allmänt, Political | |
Upp