Sånt man får göra om man är utan en spänn

När man är som jag som jobbar 100% utan lön får man sysselsätta sig med så roliga saker som tex fönstershopping och fikabröd för 10 armspänn, balubas, kronor, trädkronor och alla fina namn som pengar riksdaler pratar. Nej men allvarligt talat, det är det att jag jobbar gratis for the cause. I do it for the love. Vi behöver bara ett underlag från myndigheterna att jag får pengar för min praktikplats. Jag gör det av kärlek, verkligen och även då om mina känslor för konsten inte avstannat, så vill jag jobba med Fabiola som är min chef, som är så cool och äger ett alpacka företag som hjälper peruanska bönder med deras djurhållning. Jag sympatiserar väldigt starkt med veganism men jag är inte vegan själv.
 
Samtidig tycker jag att vissa produkter av djur är ok. Som ekologisk honung och att man tar fårens ull utan (jag förstår teorin om djurens holocaust att man har djur som producenter, så ni inte missförstår mig fel) mulesing och att man förvaltar djurhållningen med ursprungsbefolkningar i Peru, är inget som går emot veganism men istället så hjälper man dem som har det värst ty i Peru behandlas ursprungsbefolkning som skit för de är "indianer" och de är mindre värda för de har inte vit hy. Det är därför det är viktigt att hjälpa dem att sälja deras alpacka grejer, och våran alpacka är tom baby alpacka, det vill säga att man har inte som andra företag bäby alpacka på 15% utan vi har 100% vilket gör det så lyxigt och vackra plagg jag ska säga till min chef hon får höja priset asså.
  
Allmänt, Dagens Just sayin, Fair Heart of Scadinavia, Political, Privat | Alpacka Koncept, Baby Alpacka, Djurhållning, Rättvis Djurhållning, Tankar om veganism | |
Upp