Zao Vegan Makeup

 
Jag vill verkligen tipsa om detta sminkmärket Zao Vegan Makeup som jag jobbat med länge, sedan 2011 kom jag i kontakt med detta varumärket och hade tidigare jobbat med produkter som också har träförpackningar men innehållet vart tveksamt och jag kunde inte stå för att lura kunder med färger som var fulla av tex animaliska preparat som röd färg från småkryp eller hajfensolja, eller petrokemikalier. 
 
Jag är egentligen en skitdålig säljare, för jag är fokuserad på att smink ska vara eko reko och veganskt. Därför att jag kämpar med att komma ut med ett budskap som ger mening, som tex det med min mineraloljehemsida: www.mineralolja.info där jag informerar om hur man kan bli av med petrokemikalier i smink och hudvård. Jag vet ni vill höra att ni blir fina i Zao Makeups färger. Det finns ingen gräns på hur mycket man kan leka med kakorna, eftersom man har ett refillsystem som är fiffigt, att du kan byta ut dina nyanser när du vill. Jag älskar Zao Vegan Makeup.
 
 
 
Allmänt, Beauty School Dropout, Dagens Just sayin, Ecoliscious, Eko Reko, Ekologiskt är Logiskt, Zao Vegan Makeup | ecoliscious, vegan, vegansmink | |
Upp