Zao Vegan Makeup

Nu finns det nya färger hos Zao Vegan Makeup och det har kommit massor med snygga paletter som har olika härliga färger. Så fort jag har tid så kommer jag göra litel swatches, det blir aldrig fel. Dessa färger är så snygga. Du kan handla dem hos: www.eco-chic.se med VIP-koden: SE000022
 
Jag gillar verkligen transparenta företag som det med att H&M blev påkomna  när de hade odlat ekologiskt på mark som de fördrivit människor i från sina byar. Haha. Den enda ursäkten de hade var att de inte var dem, men deras leverantörer fuckade upp, men egentligen är ju företag som H&M helt fucked up. Jag gillar företag som visar vart skåpet ska stå. Zao Vegan Makeup tex, vi har inga restprodukter från blyindustrin: Samtliga övriga märken säger man kan sova med deras smink men det kan man inte med falskt mineralsmink.
 
Det finns alltså både falsk och äkta mineralsmink som man kan sova med och äkta innehåller inte bly för du kan tyvärr inte sova med bly det säger ju sig självt. Dessa märken som säger du kan sova med bly har fel, bly är en tungmetall och kommer ur gruvor där de förmodligen haft slavar som jobbar åt dessa fuffens företag. Detta har ett begrepp som heter "Green Wash". Det är alltså företag som säger att de är "gröna" men de är egentligen som "pengartvätt", fast inom det ekologiska. Låt oss hålla oss till second hand och med vegansmink, det är mycket bättre. 
 
 
Allmänt, Zao Vegan Makeup | |
Upp