De svaga nyansernas okrönta drottning på G igen

 

 Bildkommentar: Lägger in en bild på en panda, för pandor är snälla.

Jag har gått och tänk mycket på detta med att vara snäll eller inte. Det beror på att elaka människor verkar ha mera framgång, tex när det gäller att klara av praktiska saker som handlar om socialt liv. Kanske har jag fel men det känns som det ligger en slags intelligens i att vara dum i huvudet.

 

Alla andra är ju dumma i huvudet så då passar man bättre in som korkad, och inte som en pionjär, eller människa som tänker utanför boxen. Jag har hela mitt liv tänkt utanför boxen och då jag har Aspbergers har det gett mig en ultrakraft som få besitter. Precis som Greta Thunberg. Jag kan måla tavlor, skriva sånger och lära mig mattetal och statistik med programmeringen i SAS osv.

 

Men det ligger en destruktiv tanke inom mig om att sluta vara snäll och sluta bry mig om andra. Därför att jag orkar inte med den mobbingen det innebär att vara snäll. Det är alltså grupptrycket handlar om, även om jag visste som 3 åring att snällhet, den enda vägen är. Så nu när jag formulerat dessa tankar känner jag mig mera trygg i att fortsätta vara snäll, människor vill ju bara korrumpera mig! Barn är lättkorrumperade, om du talar om till ett barn att hata kattungar, hur sötade än är, kommer barnet att hata kattungar. Som exempel. Så om barn får lära sig att ta till vapen och skjuta någon annan och våldta kvinnor och utföra etniska rensningar, så tror väl dessa barn att "det är OK", det är fan inte "OK", med krig eller krigsindustri. Skäms som fan för detta i detta landet som invandrarsvensk så skäms jag för vi har kontakter med Saudiarabien och samarbete med Contras Bödlarna i NATO i Afghanistan. Hur fasiken är man funtad om vi glömmer bort allt som är ärvt av Olof Palme och det han sagt?

 


Allmänt | |
Upp