Höghattade överläkare styrda av medicinindutrin

 
Som med all annan psykisk (o)hälsa, som blir missförstådd av läkare och överläkare, läser jag nu en bok om hjärnan och om schitzofreni som klumpas ihopa med depression. Så fel dessa höghattade "överläkare", de fakto har. 
 
Jag led av schizofreni på gymnasiet, min hjärna öppnades och blev ofantligt kreativt. Samtidigt som jag inte behövde hålla mig sams med idiotiska mobbande medmänniskor eller veta något om det verkliga livet. Jag slapp krig, misär i form av avundsjuka människor som dömde och bedömde mig, det var inte förrän jag fick mediciner som min schizofreni blev "negativt", med ångest, som alla diagnoser förefaller som "dåligt", i samtliga av läkarindustrin indoktrinerade idioter till "överläkare". Idiotin i boken fortsätter, skribenten påpekar i alla fall att man inte har någon koll när det gäller schizofreni, vilket är positivt. Vad är det för skitböcker hjärnforskare från hjärnfonden håller sig med? En annan läkare i boken beskriver och undrar vart känslorna och själen sitter, anatomiskt sett är det ju vid amygdala så det gäller att koppla amygdala till lugn och ro systemet men inte trycka ner känslor. Amygdala ja, jo men det finns en "hjärna" i hjärtat också och den känns viktigare för om man inte är ärlig till ens känslor, om man gör skitgöra som man inte vill syssla med så mår hjärtat dåligt och sinnet med, det gäller att följa hjärta före hjärna. 
 
Jag har aldrig i hela mitt liv varit deprimerad. Så jag förstår verkligen inte varför man klumpar ihop detta. Jag är bara schizofren med extra mycket liv i mig själv, det var som att leva i en härlig dröm, i skydd mot vidriga mobbare. Men schitzofreni är så klart dåligt säger de, men denna Super Power är det som skapat min konst och mina tavlor. Jag råkade berätta för min mamma om min konstprocess som sker i min skalle när jag målar. Det är mina hallucinationer som ger mig mera kunskap om det undermedvetna. Läkare vet ju fan ingenting, jag funderar starkt på att sluta med mina ångestladdade mediciner, det känns sjukt förnedrande att lägga upp min rumpa för intramuskulära injektioner på min kropp varannan vecka. Stigman som finns vid schizofreni är så sjukt skadat, missförstådd och full av okunskap. Vi ÄR alla schitzofrena, på ett eller ett annat sätt. Samhället är schitzofrent, det finns forskare som skrivit om detta och vi uppfattar minst lika mycket som djuren gör, med tex infrarött ljus och ultraljud. Speciellt om man är högkänslig person. Det gäller att hålla sig till goda energier, meditation eller mindfulness och yoga. En del människor påstår att man behöver droger för att vidga sinnena. Det stämmer inte, man behöver inte vara hasch rökare/knarkare för att förstå universella energier, det gäller bara att simma!
 
Allmänt | |
Upp