Låt barn vara barn!

 
Något som verkligen stör min näthinna, är att vuxna lär barn att hata. Jag kan tänka mig att någon kan vara ultraelak mot mig, det kan jag nästan räkna med, men att intala barn att de ska hata andra människor i rasismens tjänst, är inte barnens natur. Nu drar hon upp "rasistkortet" som ni säger. Men finns rasism så finns den ju. Inget mera med det.
 

Barn är födda med ögon att se och hjärta som lär. Monkey see monkey do. Jag minns när jag bodde i Nicaragua som barn på 80-talet, att man ansåg att barn inte hade någonting att komma med, de "förstod" helt enkelt inte. Så hur kommer det sig att jag som 6 åring blev så arg pga orättvisan när Olof Palme skjöts? Tror ni att jag inte visste det eller? Tror ni vuxna för att jag är ett barn, att jag inte har koll på läget?

 

Absolut har barn koll på läget. När föräldrar vill styra barn åt andra håll de själva inte vill, det är då barnens intuition borde ses och inte förminskas. Det är barn som alltid blivit de nya vuxenrebellerna, den unga generationen av tonåringar som förändrat världen. Vi ser det klart och tydligt med fenomenet Greta Thunberg. Vi är många som stöttar henne, om inte egentligen hela världen, mot de 10% som har alla jordens rikedomar och försörjer sig på utsugning av miljön. De som hatar, förblir hatare, ingenting mera än ynka lortar som inte har någonting att komma med. Just sayn´ De svaga nyansernas okrönta drottning på g igen. Bloggen är uppdaterad: www.blattebella.se

 

Allmänt | |
Upp