Korruption och förvirring

 
Hej vänner, gissar att många här mins Olof Palme och hans tal emot CONTRAS. Jag ville uppdatera i hur det är i Nicaragua just nu då det uppståt kravaller mot vänsterregeringen i Nicaragua. Det har förkommit otroligt mycket korruption. De som var högst uppsatta i Vänsterpartiet med Daniel Ortega blev stenrika medans folket svälter. 
 
I Sverige har arbetslinjen urholkat välfärden, och många utförsäkras, har du cancer kan du ju för fan inte jobba! Så här i Sverige behöver vi vänstern, men i Latinamerika har allting blivit tvärtom: Det har förekommit skjutningar av journalister som velat påvisa detta. Själv är jag rädd med tanke på att min mor vill åka tillbaka och åberopa värdet av vårat hus som vi levde i. Vilket innebär att hon kan utsättas för hot om någon ser detta som jag skrivit. 
 
I El Salvador har man infört dollarn och läget är "stabilt", som det kan vara trotts samma sak hände: Vänstern i El Salvador är lika korrumperad. Min farbror René sade alla uppsatta blivit miljonärer. Visst gör detta en ledsen, det gör ont ty det man trott på det man kämpat för. I Chile vann ett högerparti makten och det mesta är frid och fröjd. Och ekonomin är stabil och USA gnäller inte. Det berättar mina chilenska vänner att det är lugnt att åka tillbaka. Så Sverige behöver vi vänstern och ta tillbaka välfärden, men glöm inte vad makt kan göra med människor. Rösta höger i Latinamerika och Vänster i Sverige, tyvärr... 😞
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp