The mission is Peace Version 2.2

 
 
 
Hej vänner. Jag heter Eva-Cecilia Guillén och är konstnär och musiker, och självklart filantrop. Många gånger har jag inte trott på mig själv, och känner mig bitter för att världen är en grym plats som barn som svälter och kvinnor som går under normer och köper sig fria från att bli sedd ner på genom att handla bajsbruna handväskor med diarrélogga från Louis Vuitton för 80 000 SEK. Det förvånar mig då om varför folk tycker eko är dyrt? Vilka saker lägger ni ut på? Det handlar bara om ett val som alla kan göra, tillsammans kan vi skapa mervärde och efterfråga till bättre Cirkulära produkter, Fair Trade produkter, hjälpa Sociala Entreprenörer, och det finns så många vackra plagg tex Filippas, och andra grymma människor. Cirkulär Ekonomi. Fair Trade. Social Entreprenörskap. Det är inget nytt att systemet av utsugning av världens resurser är själva problemet, men hur ska vi göra?
 
Att demonstrera är viktigt, men man måste också tänka till lite. I mitt hemland, handdlar det om krig mot klimatproblem, eller en fredlig övergång? Jag önskar innerligt i mitt hjärta att övergången från en Sadistisk Kaptialism, går över på ett smidigt sätt med Sociala Entreprenörer och Civilingenjörer i spetsen, så att vi får en Socialistisk Kapitalism, eller kalla det för Kapitalistisk Socialism. Jag är rädd för Artificiell Intelligens. Vet ni varför? För de krigs och bombhöger som vill manipulera datorer att skada och skapa krigsindustri, är inget som jag har som min cup of tea.
 
Låt mig förklara: I Sverige anser 99% av befolkningen att soldater behövs. Krig behövs. Soldaters uppgifter är att mörda, de har vapen för att kunna döda. Det är det det handlar om, men det är så PK att säga att man har mänskliga interventioner osv, då kan man ge sig på folk och flyktingar i kärlekens namn, och kriga och mörda folk och hålla med och niga och hjärntvätta folk att krig är "PK" eller "OK". Det är inte varken "PK" eller "OK". Pierre Shori har beskrivit om hur samarbetet med Sverige och NATO gått tillväga, ja ni fattar.
 
Det viktiga i Klimat kampen känner jag är att förbli genuin. Det är lätt att kompromissa. Det är det som vänstern i Latinamerika gjort, vi har mist vår mission som är fred, och många människor har dödats, för att vara "oliktänkande". I Latinamerika är högern bättre än vänstern. I Sverige har vi Sjöstedt som är så grym och går till botten om vad det handlar om. Det är en tröst! Idag ska min mor köpa mig en mobil och jag önskar ingenting annat än att hon köper en Fair Phone. www.fairphone.se Visste ni att det finns silver och guld som är stämplade "Fair Trade" som silversmeder kan göra och jobbba med?
 
Visst missade ni inte Leonardo Dicaprios film "Blodd Diamond". Det finns många mineraler och många kemikalier som hämtas från gruvor där människor slavar. Genom Fair Trade undviker man korruption och istället har handel med länder utan konflikt så man kan bygga upp istället för att roffa åt sig och suga ut Planeten. Jag köpte Dick Harrissons bok om slaveriet och tänkte nog att han skulle skriva om modern slaveri, det är så grymt. Dick Harrisson är asbra. Han hade skrivit om modern slaveri. Det är därför som han får så mycket skit för folk som är pionjärer får alltid ta skit.
 
Greta Thunberg, ska vi aldrig glömma. Hon är så modig, och jag känner att hon är modigare än mig, för något sådant hade jag inte velat göra. Jag är inte vegan och säljer vegansmink men jag gör så gott jag kan. Jag försöker tjäna pengar och få mina pengar för bröd och tak över huvudet, och mitt mål är att det skall finnas produkter som man kan använda, utan dåligt samvete. Det skall finnas alternativ till allt plast skit vi köper. Samtliga plastprodukter ska bytas ut mot bioplast, eller plast hämtade från haven.
 
Jag söker alltid efter produkter som är innovationer inom grön teknik, som Cirkulär Ekonomi för att samla dessa innovationerna i en blogg (så jag har någonting fint för mig själv och slipper klimatångest) och därmed känna att jag inte har Klimatångest. Men det med klimatångest är en intressant sak, som det med genuinitet, att man måste tro på vad man gör. Klimatångest är här med förbjudet, nä skojar bara men klimatångesten blir jag ju av med när jag hittar dessa människor som gör så mycket för planeten med Social Entreprenörskap. Det tycker jag är grymt.
 
I do it for the Love. Någon nämnde för mig att då jag jobbar gratis att jag håller på att bli utnyttjad. Nej, hade jag varit i en kobolt gruva i Kongo så hade jag nog hållit med, men jag jobbar gratis för min chef Fabiola (som äger en baby alpacka bolag med 100% babyalpacka, och inte som de utsugarna som säljer baby alpacka med 10% baby alpacka, min chef är genuin i sin Klimatkamp för peruanska bönder) därför att hon har en grym idé som ingen kommer förstå hur fan det gick till men peruanska bönder behöver ett företag som lyfter dem från den misären som de lever med sina djur och djurhållning, det är misär därför att de behandlas illa av regeringen, pga att de är urinvånare. Indianer. Ni vet "sånna". Rasism ja. Det är en het potatis. Även jag kan vara dömande ibland: När jag är på bussen och någon lite mullig människa kommer in i bussen så har jag en tvångstanke: Oj, där kommer en tjockis. Det är också ett slags rasism, upplever jag. Där har jag något att jobba med. Men det är det som är grejen: För att vara klimatkämpen som man vill vara måste man inte vara perfekt. Om man kan ändra sina vanor till ett visst sätt, så kanske man inte kan avstå från något annat. Man gör som bäst man kan. Just sayin´
Upp