The mission is Peace!

 

Jag har nu bestämt mig för att fortsätta med att vidarebefordra information om fossila bränslen i kosmetika. Det kanske låter ytligt. Det är just det det inte är. Varje dag dör människor i krig för att vi har de rikas intressen i att köpa råolja, därmed är alla med om att det är ok med krigsindustri. Det är fan inte "OK". Varje dag dör massor med människor i Arabvärlden för vad vi ställt till med. Minnena kommer till mig om Kuwait kriget, med en massa gas ledningar som gått sönder och brinner. Det gjorde mig anorektisk när jag var ungdom, jag mådde så dåligt. Och antalet klimatflyktingar kommer inte att sluta öka. Vi måste göra något nu. Mitt avstamp blir min smink hemsida med info om alternativa produkter som man kan köpa, men det blir också ett avstamp med min nya blogg: www.mineralolja.info

De "hudterapeuter" som stödjer mineraloljekonsumtionen är inte mera än giriga människor som skor sig på mindre vetande kunder, och de kommer att veta att mineralolja det ska man inte ha på huden helt enkelt. De som har intressen i att sälja dyrt vatten (aqua och petrolatum) med mineralolja kommer helt enkelt inte kunna sälja sina produkter, därför att det är fler och fler som vill stödja kampen mot ett bättre klimat. Och det vill jag med. Min hemsida kommer upp inom kort. 

Något som aldrig slutar förvåna mig i ett så rikt land som Sverige, och så kunniga människor som driver samhället framåt med civilingenjörer och pionjärer, är hjärntvätten att krigsindustri är "BRA"? Sedan när blev krig "en bra grej"? Inser jag blir tvungen att läsa Pierre Shoris bok "Vägen ur Afghanistan". Har jag inte läst den boken, kommer jag ingenvart med min klasskamp. Men det är sant: Jag träffade Pierre i Malmö 2016 någonting och han berättade tydligt om det som håller på att hända, ja han försökte fotografera svenska soldater, men fick inte tillstånd att fotografera deras NATO fana. NATO samma människor som mördade kvinnor och våldtog dem i mitt hemland Nicaragua. Ni som minns Olof Palme kommer nog ihåg CONTRAS. CONTRAS mördare och bödlar. Detta minns jag från min uppväxt och kommer aldrig att stödja dem. Vare sig ni pratar om "mänskliga interventioner" som ni måste stödja i er okunskap om krig. Det skulle tjäna Sverige att gå med i krig, då hade ni fattat hur illa det är ställt och hur människor och flyktingar verkligen har det. Men vi har det så bra. Det enda vi kan göra är att dela, och många saker som delas är väldigt vackra, som det med munkars citat, men allt det dära vackra som vi delar med varandra är tyvärr bara klichéer. När dessa fredsintentioner slutar var klyschor, då kan vi börja prata om en Klimatrevolution. Innan dess kommer ingenting att hända.

THE MISSION IS PEACE

 

Upp