Hanterbarhet kommer från förståelsen!

 
Ångest. Ångest ÄR ett Mycket stort Problem i detta samhället. Ångest hindrar den lilla människan för att leva ut sitt liv fullt ut, utan att behöva överleva. Det är skillnad på att leva och överleva. Jag har hittat mitt sätt att kringgå ångest. Jag äter mediciner, men...(?). Kan mediciner verkligen läka min själ? Det tror jag knappast. Det är också därför som jag jobbar med Omega 3 oljan för om min hjärna och hjärta mår bra, så slipper jag ångest och depressioner. Detta är allvarligt!! Det är många med suicid problem och ingenting man kan skoja bort!! Medicinindustrin vill att vi ska må dåligt då kan höghattade överläkare sitta kvar på sin roll av medicin utdelare, droglangare. 
 
Vi ser samtidigt på varandra och ser vackra bilder på mat och resor och vi tänker: Det är nog bara jag som mår såhär dåligt(?) Nej. Det är fan kris i Sverige, vet nu hur många som skulle behöva omega 3 olja!! Jag säger det inte för att jag vill er något, men för att vi tillsammans vill må bra. Ibland tror jag att ångesten finns som en påminnelse om hur vi utarmat vår natur. Det vackraste vi har, har vi skövlat och ignorerat, vår kära Pacha Mama. Sommaren och Moder Natur är exploaterat till den graden att vi blivit rädda för vårt klimat! 
 
Det är min analys. Men om du också är trött på orättvisor, och vill leva, inte överleva, vill du verkligen bilderna på maten verkligen ska smaka precis som det ser ut, och inte bara vara en yta, gör en lista på vad som får dig att må dåligt och en lista på vad som får dig att må bra. Undvik det dåliga när du kartlagt dig själv och gör så mycket du kan av det du skrivit upp som är bra för dig. Kan låta lite simpelt men har du ingen "karta" över hur du mår så har du inte förståelsen, förståelse kan ge en begriplighet som kan bädda för hanterbarhet. Tips från coachen ❤️
Allmänt | |
Upp