Lycklig trotts utsåld välfärd

 
Jag har verkligen flyt nu: Jag har en jättefin pojkvän. Jag har studier att ta ansvar om. Jag har möblerat om hemma så jag äntligen trivs. Det är sommar och har nya sommarsandaler. Jag upplever att jag har förståelsen med mig när jag pluggar programmering, därför det hade jag inte i början. Det ÄR svårt. Jag gör en liten fuling: Samma kurs som jag gick 2016 går jag om nu och vet vad som kommer på uppgifter och tentor, så jag förbereder mig som fan. 
 
Jag har studerat programmering länge nu, men det går sakta pga en del ångest som kan uppträda, dock ska jag börja med CBD Olja. Helt utan THC utan helt enkelt medicinsk hampa utan rus som är en sådan grym växt med så många komponenter som är super duper. Med eller utan psykisk hälsa, så har jag kommit så långt att jag kan klara av en utbildning på 100%. 
 
Det är många som mår dåligt av ångesten. Ångest är inget farligt men man upplever det så och tyvärr finns det dem som inte vet om detta men tror verkligen på att ångest är farligt, och bestämmer sig för att avsluta sina liv. Jag vill bara säga till er som jobbar och har det bra: Njut av vartenda stund som du har på livet. Alla har inte det så. Sen ville jag säga det är uppenbarligen viktigt att lyfta frågan om psykisk hälsa, med tanke på hur många som far illa av den utsålda välfärdens "möjligheter". Har du 100% cancer kan du väl för in i helvette fan inte jobba!? Hur tänker våra politiker? Ok. Trotts detta så känner jag mig mycket lycklig, och ville bara säga till oss som överlevt psykisk (o)hälsa (Har jag klarat av detta helvete så kommer jag klara av vad som helst): Njut vart enda stund av livet. Skratta åt ångesten. Vi klarar det.
 
Allmänt | |
Upp