Blattebella - Den arga Hudterapeuten!

 
Ja. Jag kollar på reklamen om smink och hudvård. Det är så överdrivet, det behöver jag knappt skriva. Men det är så sjukt att "milda" produkter marknadsförs så, även om de är fulla med kemikalier som ingen skulle ens ta med tång. Tragiskt. Samt synen på hur kvinnor ska vara. Nä. Läs min Klimatrevolutionsblogg vet ja, och lär dig vilka kemikalier som är bättre för din hy och hälsa. Gissa varför du testar produkt efter produkt, men aldrig får resultat? Ja. Det är för dessa icke ekologiska eller icke veganska produkter innehåller fossila bränsen. Det är fan skrämmande. Lita inte på företag som säger "milda produkter", eller "naturliga proddukter". Man kan vara säker på att de är fulla med petrokemikalier från råoljeindustrin.
 
Ärligt talat så förstår jag inte varför veganer vill motarbeta mig? Jag är utbildad som hudterapeut, och vet vad som gäller. Det finns företag som säger de är fria från djurförsök, men istället innehåller de fossila bränslen, är det snällt mot djuren i haven med återkommande råoljeolyckor som förstör pälsen hos havslevande djur och fjädrar hos fåglar, är det "schysst", eller?
 
Nä. Jag tänkte väl det. Jag blir bara så arg, när jag hör Cetaphils reklam på Spottify, såna lurendrejer: De säljer billiga råoljebaserade krämer med dyrt vatten (Aqua). Kolla i din innehållsförteckning före ni smörjer på skiten på era barn, speciellt på barn, alltså...fruktansvärt. Läs mera här: www.mineralolja.info
 
Allmänt | |
Upp