Blattebella sågar Östermalmfeminister

(null)
 

Nu har jag i mina reflektioner kommit fram till en ny bra grej. Jag har sedan länge skrivit mycket om Green Wash. Som betyder bara att man "pengartvättar", fast inom hållbarhet: H&M tex, utsätter byar i Etiopien med människorättskränkningar: Man våldtar kvinnor och bränner deras byar, därför att man vill odla "ekologiskt". Till "ecoliscious" kollektionen. Det kallas Green Wash. H&M har helatiden haft blod i sin omsättning av deras förtjänst. Vad skulle man då kunna kalla Carl Bildts och Lövéns rövslickeri gentemot Saudiarabien? "Social Washing"?

I Saudiarabien finns det kvinnor som blir fängslade pga att de vill köra bil, man dödar kvinnor och torterar dem för att de gått emot deras förvaltares samtycke i olika val i vardagslivet. En tjej som inte har en förvaltare anses som smutsig, en hora. Det är här feministerna borde fokusera, anser jag.

Många svenska feminister, anser jag, fokuserar på helt fel saker. Så som kvinnliga löner. Sedan när bestämdes min lön av min VAGINA? Jag är pratglad och har som tjej förmåga att prata mig upp till en bättre lön! Det är helt fel fokus på vad genuskampen ska leda till. Jag vet också att många män avundas den kvinnliga energin. Inom genus pratar man gärna om "livmodersavundsjuka", vilket kan förklara en del men det är fysiologiskt inte helt korrekt: Kvinnor bär nämligen med sig en extra kromosom i kroppscellens organeller, som är alltså mitokondrierna, som är kroppens energicentrum. Jag fick förmånen att delta i en öppen seminarium om mitokondriernas vitamintillförsel för bättre mående och mindre oxidativ stress. Där fick vi som var med förklarat av en överläkare att män har den här extra kromosomen från sina mödrar. Men män kan inte ge den RNA strängen till den egna avkomman, och däri finns skillnaden mellan manligt och kvinnligt. Kvinnor kan dela med sig av denna RNA strängen som kopieras till pojkbarn och flickebarn, men männen får nöja sig med att erhålla den här DNAet från sina mödrar. Vilket förklarar en del om varför vissa män måste kontrollera kvinnor, och det är för de känner sig underlägsna den kvinnliga energin som finns i mitokondrierna. Varför är detta viktigt att veta? Därför att som kvinna anses man som hora, eller förtappad om man bara haft oturen att födas som kvinna. Och den här filosofin om att kuva, bemästra, kränka och kontrollera den kvinnliga energin är inget som har med demokrati att göra.

Även om Lövén besöker Saudiarabien och håller hand med vidriga gubbslem som gifter bort småflickor så finns det en massa fel kring detta. Varför fängslades tex kvinnor som är aktivister och står för att kvinnor får köra bil? Dessa aktivister fängslades samtidigt som en ny regeringschef i Saudiarabien gått ut med att han tillåter kvinnor att köra bil. Ja. Kvinnorna som kämpat för detta fick helt enkelt försvinna från kulisserna därför att de inte skulle få cred för deras aktivism. Helt plötsligt sitter där en av dessa vidriga gubbslem och får västerlänningars dunk om ryggen, och får all cred för att "nu är vi moderna". "Nu tillåter vi kvinnor att köra". Så vidrigt gjort. Det är därför som jag vill införa "Social Washing". Detta är sann genuskamp för min del. Jag skiter väl i om en välbärgad kvinna på Östermalm fick dåligt bemötande när hon skulle shoppa. Jag bryr mig om kvinnor som verkligen behöver feminismen. På riktigt. I Arabvärlden har kvinnor ingenting att säga till om. Det finns inga lagar en kvinna kan åberopa för sin frihet eller om hon är dömd till stening.

Så därför kallar jag Lövéns och Carl Bildts olika besök i Saudiarabien för "Social Washing", som kan liknas vid Green Washing. Det är också pga detta biologiskt inriktade inlägg, viktigt att förstå, att biologi inte är något dåligt som går emot genuskampen. Om man läst Göran Grejders bok, Den Solidariska Genen så får man mera förståelse för att vissa saker inte står emot andra, i olika läger. Många människor sätter sig i olika läger och tror de har hela sanningen mot andra som står i det andra lägret, som själva också sitter med "sanningen", på det viset kommer mänskligheten aldrig att bli befriat från krig.

 


Allmänt | |
Upp