När kärleken överbryggar gränser

 
Jag är så enormt tacksam och glad för all hjälp jag har fått nu när varit inlagd gurka på psyk, man får skoja bort det lite istället för att säga jag är inlagd pga jag är knäpp. Jag har fått mat, vila, bra personal, utevistelser och massor med kärlek. Detta är välfärden, vad skulle hänt i mitt hemland om jag mådde så dåligt? Jag skulle straffats och bli fängslad. Jag vet inte hur mycket tacksamhet som jag har till den svenska välfärden, det är bara så jäkla bra. Alla har rätt till mat och hustak över huvudet.
 
Jag föddes en solig dag i San Salvador, El Salvador och min familj flyttade till Nicaragua. På 80-talet levde jag i Nicaragua som revolutionärbarn. Den politiska skolningen med Olof Palme i spetsen var något jag fick ärva, och även om jag kan vara kritisk till många saker som var fel i den revolutionen så kommer jag aldrig att glömma vad USA gjorde med våra kvinnor med våldtäkter och människorättskränkningar. Jag kan förlåta men jag glömmer aldrig.

År 2014 fick jag förmånen att jobba som programmerare under ledning av en mycket intelligent man. Jag var kär i honom redan en vecka in i mitt arbete. Frågan är hur detta skedde med tanke på att han ser ut som en tomte med skägg och har en stor ölmage, men jag var hans elev på ett trainee jobb som varade ett år. Det var till och med första april och det var alltså första dagen efter jag slutade jobba, redan då kunde vi inte stå emot att inte kramas och kyssas. Jag såg hur han rodnade. Det gjorde jag med och fantiserade om nätstrumpor och sånt!

Vi blev tillsammans och bodde i en lite större lägenhet på Kobjer. Till min stora förvåning kom jag på honom med att vara Sd anhängare ty han tittade på avpixlat och annan dynga. Ja. Han fick sin politiska skolning när hans moster fick utstå tortyr i Gulag.

Jag vet inte vad jag ska säga, men en liten kommunistjävel som jag blev har jag förståelse för hans politiska preferenser. Man blir lätt höger om man haft familj i Gulag. Nu ska Estland rösta och högerpartier leder. Vad ska man säga, jag gissar att min fd pojkväns familj inte varit de enda som lidit under Stalinnistisk politik. Missförstå mig rätt; jag glömmer aldrig när USA gick ut med "Operation Condor", som innebar att man skulle ha ihjäl folk pga vänsteråsikter. Jag vet mitt politiska arv är till godo men det tar inte bort kärleken, vilket är mycket kontroversiellt. Men egentligen var det inte särskilt kontroversiellt, det var bara ren kärlek till en väldigt komplex människa. Den kärleken består, läger och politiska färger till trotts. Det är många inom vänstern som hatar mig för detta. Men vad gör man åt kärleken över gränserna? Det var sannerligen en bra period i mitt liv. Jag är så tacksam, att jag träffade Anders. Men nu är jag kär i Marcus. Vi får se vart det leder, det enda jag vet är tack förlåt! Det finns en låt till varje känsla. Tack förlåt!

 

Allmänt, Dagens Just sayin | |
Upp