Jag är svensk medborgare!

 
Jag känner stark oro när jag som invandrarsvensk ser och (ser från ett annat perspektiv) lägger märke till att många svenskar är så kuvade. Det ger mig en känsla av att då är det "ok", att folk ter sig till rasistiska grupperingar så som röster på sd och dylik dynga med tanke på att de saknar hjälp från andra instanser! Att stå upp för ens rättvisa är grunden i Demokratin. Men många vågar inte stå upp för sig själva och söker sig till hatpartier som Sd.
 
Det är av den anledningen som jag blivit en människa som tar mycket plats. Jagk tar plats, jag har ingenting att bevisa eller heller inte dölja. Jag önskar att jag vore en förebild: Ta del av livet för fan! Lev och befria dig från avundsjuka och svartsjuka! Livet. Den är till att levas och inte säga "ja" till vilket skit som än kränker dig. Ta ingen skit är mitt motto, du behöver inte rösta på rasistpartiet sd för att få lov att be om lov till att tex skratta och vara lycklig, detta försöker jag att inte göra till något dömmande inslag, men jag ser och vet vad jag ser, ta aldrig mera skit från någon, stå upp för dig själv, och börja leva i frihet. Partier som sd är de som verkligen vill ta friheten från dig. Det finns inget som heter demokratisk rasism. Du är fri, du är född fri, och du får tänka fritt. Det finns inga mer måsten än att man måste se det inte finns måsten. Säg aldrig ja till något i ditt liv du inte vill. Gör det du mest gillar, vad skulle det vara isf? Om Du lever i sanning med dig själv, kanske du även kan undvika en stroke. Därför att vara sann till en själv och det man tror på, är läkande i sig. Tro mig, been there done that.
Allmänt | |
#1 - - Bella:

För ett tag sen hörde jag av en bekant.
"Vi måste få bort rasismen och Nazismen. För de är dålig och man kan inte ha sen synen!"

Jag har själv invandrar bakgrund och älskar de. Jag är stolt för alla min mormors har stått för i mina ögon. Hon överlevde Hitler och levde livet glatt.

Ja vi måste få bort rasismen och Nazismen. SD är inget parti som leder till en säker framtid. Okej vi tar in många flyktingar medans vi låter migrationsverket leker roulette med folket. De är INTE okej!

Men man ska aldrig glömma bort. Oavsett människa och härkomst. Om man kommer till ett land om man bryter mot deras lagar. Då är de rätt att landen slänger ut en.

Men tyvärr är inte Sverige så :( Migrationsverket slänger ut folk som behöver tex vård där de betyder att personen har en stor möjlighet att få ett värdigt liv om de stannar här.

Medans vi ist husar in våldtäktsmän och mördare i vår fängelser. Vilket gör att dom Svenskarna som har mördat inte kan hamna i fängelse för vi har inte plats.

Jag vet om att de kan tolkas helt fel de jag skriver.
Men jag anser att vi ska stoppa intaget ett tag. Några månader tex. För att ta hand om dom vi har fått in. Ge RÄTT bedömning så att migrationsverket utvisar rätt personer. Inte dom som anpassar sig går på SFI, jobbar med mera. Utan att dom som bryter våra lagar ska lämna vårt land.
Just nu har vi många fina invandrare men dom blir utvisade. Medans vi har många hemska som får stanna här :(

Besluten är fel! Vi hinner inte stanna upp och reagera på vad som händer runt om oss. Utan stannar man upp och man säger vad man tycker så blir man kallad för rasist. Men i grunden tänker man på ALLA människorna i detta fina land <3

Sverige kan bli en "fri stad" för många. Men som vår samhälle är nu säger vi ja till mördare och våldtäktsmän och nej till dom som verkligen behöver de!

Och de är FEL!

Hoppas att vi förstår hur jag menar och tänker. Förlåt om jag skriver de fel eller klumpigt. Har dyselexi och psykisk ohälsa

Svar: Jag kan absolut hålla med om hysterin kvig ISIS bödlar som kommer till Sverige. Jag känner att det är lite som falska våldtäktsoffer. Det finns kvinnor som falskt anklagar män för våldtäkter, men det sabbar för kvinnor som verkligen råkat illa ut. Liten jämnförelse som kanske är lite långdraget. Men de få usla människor som går och krigar inom ISIS de är ruttna ägg som förstör för andra bra invandrare, som jobbar, betalar skatt och lär sig svenska. Sen är inte allting svart och vitt. Det med att många Sd ledare uppmuntrade till bränder på invandrarbostäder, är något som jag inte glömmer, därför att Sd kan också vara bödlar, eller vara upphov till terrordåd. Vi får inte glömma utöya, det gör inte jag iaf
Makeup Your Mind Eco Magazine

Upp