Våra drömmar kan rädda vår värld

 

Vilka medier konsumerar ni som säger ni ska hålla på vara missunnsamma mot Thunberg? Vilka CONTRAS håller ni med? Visste ni att Olof Palme var hypad i Nicaragua på 80-talet, har ni redan glömt Olof Palme? Men han var ju en man, såklart. Jag bodde där i Nicaragua på 80-talet som barn. Barn har mycket bättre reflektioner än vuxna som lärt sig sitta fint, och bli ja-sägare!

 

Thunberg kan man missunna på i ren och skär avundsjuka. Ni är avundsjuka för det stora som välden behöver, ni som höll med för bara något år sedan att något måste göras, sen sitter ni och hatar Thunberg för det grymt bra jobb hon gör som barn ge oss gamla stofiler lite hopp och glädje över att barn vill förändra sin framtid?!

 

Vi har faktiskt en Glocal kommunikationskanal genom Glocala medier. Jag pratar om Glokalitet, ty vi har medier att välja mellan och det är ens eget ansvar att konsumeta på icke vinklade medier, Globala som Lokala. Vem läser tidningen liksom. Verkligheten följer man tex på kränkningar av mänskliga rättigheter och djurens rättigheter blir virala, vi kan inte bara stå där och titta och ha öga mot öga för då blir vi blinda och splittrar revolutionen, även om vi samtliga vill rädda världen finns det ingen anledning till hån och nedvärderande för Thunberg bara är en flicka. Det är just därför som hon med sin oskyldighet kan göra klyschor till verkliga sanningar. Vilka medier konsumerar ni när ni hatar så mycket?

 

Allmänt | |
Upp