När man är en snäll häxa!

Bildkommentar: Längtar efter att fottas såhär, som fat ass photo modell, yäy.
Ja. Jag lovar. De på psyk, tycker jag har schizofreni. Så sjukt. Seriöst dålig stil att tro att schizofreni är samma sak som psykopati. Psykopati är folk som ljuger, och såna som är elaka, men intelligenta på att dölja det. Så ni vet så är jag en sjukt snäll person, och hatar falskhet. Säg inte du är snäll, jag ser i dina handlingar vad du gör. Cyniska fanskap. Sjukt hur mycket folk som blir stämplade som galningar, som har massor med kompetenser som matte och programmering. Jag pluggar webbutvecling själv. Så jag är en tvättäkta galning, samtliga skruvar är av. Det är inte ok, men samtliga dessa ljusarbetare med taroot, tjänar ju asmycket pengar. Så jag är egentligen endast "medial". Det betyder att folk tror jag är galen och pratar med andar och människor runt jordklotet. Ja, jag är faktiskt en väldigt bra coach, även om min approach på bloggen är lite knäppt. Så, heter man BlatteBella får man stå ut med en hel del, knasiga tankar, man måste vara smart.
 
Så jag pratar bara om sådant som är kul, men inte kul med stigma, och att läkarna oftast är sjukare än en själv. Sen om man är stamkund och får mediciner, får man se upp för snygga psykologer, så man som sagt inte lämnar snigelspår efter sig man suttit och värmt upp muttan för action som inte kommer hända. . . Haha. Knas.
 
Sommaren 2019 så var jag och min bandtrummis och gick igenom kyrkogården och hennes pappa som är avliden ville prata med henne, hur fan skulle jag förmedla detta så det inte lät som om jag hade tappat samtliga hästar? Så jag var ärlig och sade som det var, jag sade han ville ta avsked, därför att han ville längre bort. Vart vet jag inte, himmel eller helvette, ingen aning, men han älskade henne osv. Det upplevde min trummis som väldigt snällt av mig, jag är fan BRA asså.
 
Jag är dock jättekass på att prata med folk på bussen, och okända personer pratar jag inte med. Okända människor pratar jag inte med, och jag är gärna inte på fester, eller festivaler. Så jag föredrar möte en till en, ansikte mot ansikte. Det ger mig mera, en känsla av närvaro. Så för att vara diagnostiserad schizofreni, så tycker jag inte att jag pratar i nattmössan, även om jag gör det på den här bloggen, men det ingår när man heter BlatteBella. Liksom.
 
Jag har funderat på att pimpa min blogg med modellbilder med mig som häxa och olika högtider, tex julen och midsommarafton och påsk, asså lite dirty, inte så man är naken, men en del nakenhet med pinup bilder slår aldrig fel. Jag ÄR ju en snäll häxa, jag är fan inte schizofren, fattar du hur mycket kompetens som går förlorat, om man inte läker samtliga människor som går där med deras ångest. Läkarna har kapacitet att läka en, men de förlorar jobbet om de gör sina jobb. Haha. Ibland healar jag läkarna, och skickar energier till psykhuset, bara för att folk är så bäng, och är rädda för minsta lilla grej. Precis som om ångest var hela livet. Ångest är endast utökad stress som är överstyr, det är inte farligt och man kan vara 100% fri från ångest, jag vet det, för jag är det för det mesta. Ge aldrig upp. Heja.