En arg blattes memoarer!

 
 
Jag har en ny dejt, ni vet hur det går med dejter och jag. Han undrar: Varför är du inte sd, som om det vore nån jävla självklarhet. Ja jo, jag försvarar ju min väninna som är medborgelig samling, för hon är ärlig, rak och snäll, samt tydlig och vi diskutera politik, och jag nyanserar och lär mig. Han frågar sen: Säg ett BRA argument mot Sd dåra, kan du det? 
 
Ja ba´: Jo men avskaffa samtliga krigen era jävla miffon.
LOL Så kommer uppenbarligen inte någon jävla blatte behöva komma hit. 
Han ba´: Aha. Ok fred är BRA. 
Jag igen: Du är omvänd muslim nu. Välkommen till Blatte Bella. Haha.
Det handlar bara om hur man värderar människoliv. Är det ”dyrare” eller ”billigare” att bygga upp infrastrukturen skulle Du ärligen, tro, att om man haft en skola, apotek och fritidsgård, och nyrenoverade vägar och cyckelstråk där alla hälsar hej, gladerligen, samt en ynka fotbollsplan, att folk skulle börjat med bilbränder om allt står rätt till typ?
 
Ja. Det står inte rätt till era jävla miffon!
 
Seriöst, ni bygger ner kärlek och älskar och hejar på militanta poliser, är det ett ”bättre pris”, att betala för detta brutala våld som ni som älskar polisen, har valt? Tror Du att invandrare är på betald semester, om ditt barn hamnade i havet på stranden, och drunknat! Hur fan har Sverige mage att som för några år sen på TV utvisa 2 åringar? Hur fan har Sverige mage att låta papperslös kvinna prostituera sig för sin hyra, och det är hennes fel att hon uppenbarligen flydde från ett land där ni bombade med våra så kära krigsindustri? Ja? Glömde ni att Sverige 🇸🇪 har en krigsindustri? Det luktar hyckleri era töntar. Älskar ni krig eller, för det gör fan inte jag. Jag älskar fred! Och jag älskar Zlatan!
 
Det här blir så jävla tragikomiskt:
En arg blattes memoarer!