Dröm sött om att få fotta mig!

 
 
 
Amnesty international är en organisation med riktig pondus. Jag kan verkligen relatera till intentionen att gå ifrån den totalt retarderade höger och vänster labels, det är 2000-tal liksom men vi befinner oss mentalt i 1700-tal när vi krigar om gas och råolja. Smart. Ok man kan prata vitt och brett om nazin i Urkraina. Men:

Om sd inte vore så intelligent befriade skulle man ju sluta med Natos snuskiga affärer men nä: Vi säger vi är feminister, (feminister influensers med armbågarna utåt mot medsystrar som inte råkar vara mera än invandrare, vart tog intersektionella feministerna vägen? Deras kvinnosyn är ju sämre än Usama Bin Ladens) men ändå stöttar vi Saudiarabien och oss själva, med våra vidriga krig- och kvinnosyn. Och deras och våra vidriga krigsindustrin och sen röstar vi gör sd och då uppkommer det ju flyktingströmmar tydligen, ty folk vill inte leva när vi bombat deras barn, uppenbarligen.Vem e jubelidioten som inte förstår det med fred: Inre frid. Yttre fred.
 
Seriöst skadat att inte förstå 1 + 2 Så lol Vad tänkte ni er intelligensbefriade: Att folk vill fly från sina länder när vi krigat där, våldtagit kvinnor där, mördat syrier med drönare. Osv . . . Så om ni nu fottar Turning Torso som fotograf ska Du vara jäkligt medveten att jag tycker din penis är för liten för att Du ska få fota mig. Om du förstår vad jag menar.
 
Är man så intelligent befriad att inte se hur krigsindustrin döljer sina dåd med såkallad ”Civil ai”. Ai ja, vem fan sätter dit någon (vem?) för krigsbrott? De e ju klart som korvspad att ingen innanför murarna på Medelhavets Apartheid, i Europa är ”OK” att mörda med ai och drönare, jo, om man heter Olof Palme och Carl Bildt som beordrade mordet. Så funkar det. All teknik kommer ju från krigsindustrin annars hade det väl inte hetat ”civil” ingenjör. Och sen: Glömt bort syrierna nu medans Du läst klart, detta. DET är Seriöst skadat! Om något. Just sayin´