Mannes anatomi med praktiska tillämpningar!

Bildkommentar: Bilden som jag vann "Born Lippy Tävlingen" med 2008. Inga fillers inga filters. Only me.
 
 Jag är polyamourös. Jag lovar jag är värre (mer komplicerad) än hbtq personer: Jag är 100% polyamourös, och 50%  hetero och 50% bisexuell. Det blir komplicerat då är ju 50% bisexuealitet, 25% mer heteropoäng. Det vill säga 75% heterosexuell. Så jag måste vara världens mest heterosexuella jävla brud, att jag liksom uppskattar dick pics. Vad fan är det för fel med brudar, som inte gillar suga kuk, eller bara måste hatar dick pics? Som inte vill ge en man en unik gåva: Sex med två kvinnor. 
 
Vad fan är det för fel med lite snusk?
 
Jag är ju massör också och behärskar var de e män har erogena punkter. Jag vann tävlingen "sveriges snyggaste läppar" 2008 också. Alla hejade på mig. Jag hade nämligen gjort en low budget foto modell jobb utan filters utan fillers fick 200 SEK för att fotografera min mun till en loggotype med mun ikon, som skulle vara i en logga till en biografsalong. Och 300 SEK betalade jag för resan till Göteborg fram och tillbaka till Lund min hemstad.
 
Ha ha. Ni kan ju gissa på hur BRA jag är på att suga kuk.
 
Snygga läppar, samt kunskap om mannens anatomi, erogena zoner med praktiska tilllämpningar. 
Nä men allvarligt. Morsan säger jag är för smart, för att jobba med massage. Jag har liksom inte läst 800 ben och muskler, på latin, för att få ligg. Ligg det får jag ändå. Ha ha.