Staten & Polisen mördar demokratin!

En kort sammanfattning:  

Efter kravallerna i Göteborg 2001 så fanns det en uppstart till uppvigling, av mera polisiärt våld. Det avskyvärda visiteringarna av studenter och ungdomar i Hvitfeldska Skolan kanske avslöjar något mera än bara randomiserad fasa, och hat mot rätten till manifestationer: Man ville ta vänsterns- och miljörörelsers rättigheter, till yttrandefrihet. Detta lyckades man till viss del genom att man från och med Göteborg 2001, så blev det i TV så att varje manifestation och opposition mot nazism, kallat för “kravaller”, där poliser skyddar nazisten och deras “rätt att demonstrera”. Det handlar bara egentligen om hur man värderar människoliv och om vad som är vad: Vilken summa anser man är högre, att bygga infrastruktur, till människor i deras bostadsområden, eller sätta in militant polis, som skapar mera våld, är inte den fakturan “dyrare”? 

I nuläget har Tidö laget till viss del lyckats ta friheten från klimataktivister, som kämpar för att få rätt i rätten och kämpar trotts att de har rätt i sakfrågan om klimatet. Man säger “det är yttrandefrihet för koranbränning”, vilket är något helt absurt och onödigt, samtidigt, som man stramar åt för kultur-, konst- och klimatyttringar, där människor åker in i finkan och blir närmast torterade där poliserna, även har självmant anmält sig. Och detta sker i Sverige 2024.  

Om man pratar om polisens bakåtsträveri, så kan man säga, att begreppet “rasistkortet” blir förbjudet är en förlust, då det förstås, att svenskar inte vill bli stämplade som rasister. Svenskar är till en viss del Xenofoba, men vi från antifa-håll får inte ge sd och de få nazisterna i antal vinsten, att inte kunna “ta fram rasistkortet”? Rasismen är existerande, och den sanningen kan man inte ta bort. Det är rasismen som skapar det kaos som vi levt länge i nu. Svenskar borde inte Xenofoba, mobbing är en form av rasism, och många skulle kunna skriva under på att mobbing inte är “OK”.  

Den rasistiska icke-virtuosa politiken som drivs nu, är dessutom farlig för demokratin (även om det inte kommer som en nyhet): Man pratar med liberal retorik som är i rosa paketerade rasistiska yttringar, där allt Jimmy Åkesson säger “låter älskvärt för folket”. Men vi vet också att även USA terrorstämplar nazistiska NMR som hyllar Jimmy Åkessons tal, precis inför EU-valet som varit. Det är en stor vinst. Om inte dessutom en ikonisk vinst. Det vore dock en bättre och större vinst att ta tillbaka det s.k. “rasistkortet”, och kunna jobba mot ett öppnare, mera empatiskt samhälle och där var och en övar på mera medkänsla och sympati och inre frid för yttre fred. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen